17 km löpning och hemmamys

Ännu en vecka och ännu en helg. Idag ställde vi om till sommartid och det betyder ljusare kvällar, wiiiie blir helt pirrig av bara tanken på att de ljusa kvällarna är här och att sommaren är framför oss.

Jag inledde min helg med en fredagkväll här hemma, pratade med Johanna en bra stund och hade på tv:n i bakgrunden. Lördagen inleddes med regn, kaffe och nyhetsmorgon. Var här hemma största delen av dagen. Men jag kom ut på en långrunda i regn och motvind, hur kan det vara motvind åt precis alla håll? Totalt blev det 17 km, över broarna och en sväng på Hisingen. Kroppen kändes faktiskt helt ok, trodde det skulle göra lite ondare med tanke på att det var länge sen jag sprang så långt. Men bättre än väntat, även om det var tungt redan från start. Fokuserade inte på tempo nånstans, utan vill se hur kroppen reagerade. Marathon om 6 månader trots allt. Tur det inte är nästa vecka :P

Middag och kvällsmys resten av den dagen. Söndagen bjöd även den på regn och därför stannade jag inne, monterade ihop en byrå/sidebord i hallen som jag gick leverans på under förmiddagen, så nu är hallen nästan klar. En lampa behövs också. Det händer grejer!! Lovar att ni ska få se allt när det är på plats sen :) Så länge får ni nöja er med lite sneek peaks.

Hoppas ni haft en bra helg! Nu är det snart påsk, trevligt ändå!

Älskar min matgrupp mest av allt :P En fin solnedgång i fredags <3

Pisseblöt, trött och glad efter 1,5 timmes löpning i Göteborg. Fina Gbg. Älvsborgsbron i spöregn och massa vind var ingen lek.

Hellofresh är livet, så så bra! Här har ni några grymma sheets mask, från It's Skin.

Sovmorgon, man älskar ju det. Setet från Arket som jag länkade i tidigare inlägg.

Sidebordet i hallen är monterad och klar, äntligen börjar lägenheten bli klar!!

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer