17 juni

Vänta, halva juni har redan gått? Men vet ni vad, jag maxar fasen varenda dag. Det är inte en sekund över och det känns ändå ganska bra. I måndags efter jobbet gick jag hem snabbt, bytte om och cyklade iväg för att spela padel med några vänner. En vinst denna gången!! Sen snabbt hem för att äta middag och kolla Sveriges premiärmatch med Linda och Irma. Äntligen är EM igång och vad taggad jag är.

Jobbade hemifrån under tisdagen för att sedan göra några ärenden på stan, lämnade in ett antal plagg på Arkivet för första gången, så får se hur den upplevelsen blir. Vill bara få sålt allt så man kan slippa hålla på med det själv. Så spring till Arkivet med er, det finns där i endast 30 dagar. Sen åkte jag till fit4fight i Kviberg och körde Box N Burn igen, älskar. Ni kan läsa mer om det HÄR. De har en månad gratis provträning. Skriv till mig på Instagram om ni undrar mer. Har fått ett ambassadörskap där!

Onsdagen inleddes på vårt lager för att gå igenom lite saker, sen jobbade jag eftermiddagen hemifrån.
Direkt efter jobbet tog jag tåget till Kungsbacka för att gå igenom morfars hus, inte superroligt och känns bara väldigt konstigt att rota i någon annans hem. Men jag fick med mig lite fint porslin, skålar och små saker som fina minnen. Fina morfar, saknar dig så <3 Vi gjorde det ihop alla kusiner och det kändes ändå som en fin sak att göra tillsammans. Det är ju så mycket saker som ska rensas, slängas, säljas osv. Ett evighetsprojekt nästan.

Efteråt blev det räkor och bröd hemma hos mamma och pappa. Passade på att hämta bilen och tog med den hem för att kunna ha i helgen, för i helgen ska vi till Skärhamn <3 Längtar så mycket.
Först två dagars jobb, träning och packning.

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

svullo
svullo,

Ja det är en tung ledsam svår men ändå intressant uppgift och trevligt med minnen 😊

nouw.com/svullo