Instagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlberg

15-17 april

Vänta, har det redan gått halva april? Galet. Efter en något tyngre vecka fick jag i alla fall en fin helg. Jobbade hemifrån i fredags för lite omväxling och inledde helgen med träningspass på gymmet i fredagskväll. Så lagom mycket folk där en fredagkväll, man gillar ju tomma gym.

Lördag innebar Barry's som vanligt, men denna gången redan vid 8:30 för att hinna vara redo vid 10:30 när Mamma och Madde kom in till stan för en heldag tillsammans. Vi strosade runt, shoppade lite och åkte till Lindholmen för att gå till Streetfood market. Älskar konceptet och maten är god!

Var typ helt slut efter en heldag på stan, men såg fram emot kvällen lika mycket då vi skulle äta middag ihop, hela familjen, på Barabicu. GOTT som tusan och så trevligt, älskar familjetid <3
Stack sedan vidare till Strangers och Oche för att träffa lite kompisar. Avslutade med ett glas på Zamenhof och var hemma strax efter 01.

Mådde bra och hade förvånansvärt mycket energi idag söndag så blev faktiskt ett träningspass även idag, fastän det inte var planen från början. Gick på stan lite och fick lite sol i ansiktet, fotade ett samarbete, åt pasta till middag och spenderade en del tid i soffan också. Skön söndag!!

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar