14 mars 2018

Tillbaka på kontoret på riktigt för första gången på en vecka. Känns skönt att komma iordning igen och få lite struktur på det. Även om jag jobbat, så är det alltid enklare att jobba nära sina kollegor och inte på distans under för lång tid. Så idag handlade det om att få lite ordning och komma på rätt banor, struktur för mig är A och O när det gäller allt här i livet. Älskar ordning och reda och hatar när jag inte har kontroll på saker och ting. Så stressar jag bara upp mig, helt i onödan.
Det blev ett lugnare lunchpass med crosstrainer och mage tillsammans med Julia. Eftermiddagen gick väldigt snabbt och plötsligt var klockan 17. Idag stack jag hem direkt efter jobbet, vilket var superskönt när man inte varit hemma på ett tag. Har lagat två matlådor till torsdag och fredag, duschat, kollat Younger och nu kikar jag på en dokumentär om ubåtsfallet om Kim Wall, den måste ni se, finns på Dplay!!
Ska snart sova, torsdag imorgon och jag längtar som vanligt till helgen. Det ska bli strålande sol hela helgen, hoppas det håller sig så. Väldigt kallt, men det gör inget. Hörs imorgon, godnatt på er <3

Kolla mina fina naglar som Camilla gör (careofc på Instagram). Favorit-örhängena från Jane Koenig och halsband från Blue Billie.

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

Maja
,
Var kommer dina örhängen från?? Så snygga!
juliawahlberg
juliawahlberg,
Tack!! De kommer från Jane Koenig 😊
nouw.com/juliawahlberg