12 of 12

Första december och äntligen en månad bestående av julkalender, julbak, tända ljus, pepparkakor, julklappar, glögg, julmusik, mys, mys och mys. Äntligen! Har längtat absolut hela hösten efter julen. Tror de flesta kommer levla upp detta året. Allt annat är inställt, men julen är inte inställd. Visserligen en annorlunda jul för många, men den är fasen inte inställd.

Det blir vad man gör det till. Den inställningen har jag till det mesta. Oftast, inte alltid, kan vi styra rätt mycket själva. Hur vi vill ha saker och ting, vilka vi vill umgås med, vad vi vill göra och inte göra. Allt är faktiskt upp till var och en. Glöm inte det. Ta vara på julen och gör den extra mysig i år, eller vill du inte alls det? Skippa då den mysiga delen med ljus, julbak och tofflor. Ät inte julbord om du inte vill, satsa på något annat. Förändra om det känns mer rätt. Allt blir vad man gör det till. Gillar du julen och vill maxa, gör det. Är du trött och inte orkar fira ordentligt, gör på det sättet istället.

Jag ska se till att få ut så mycket av sista månaden. Har en ny lägenhet att planera inför, ska få sålt min nuvarande lägenhet, köpa julklappar, julbaka med vänner, umgås med några få men nära, kolla julkalendern, hitta någon ny favoritserie, träna utomhus så mycket som möjligt, förmodligen åka till Sälen en sväng över nyår och jobba bort min konstanta huvudvärk. Mitt nästa steg är läkartid, vilket tar emot så mycket. För det känns fel att ta upp deras tid med huvudvärk.... Men är snart uppe i två månader utan värk och jag har provat allting. Det försvann några dagar och är sedan tillbaka på heltid igen. Tröttsamt är bara förnamnet.

Ha en fin vecka, jag kommer mestadels bara jobba. Träna en del och bara mys runt. Drick varje gång jag skrivit mys i detta inlägg ;)

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer