Instagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlberg

12-13 mars i bilder

Ännu en solig helg, vilken marsmånad vi haft. Helt otroligt!! Så tacksam för ljuset och solen, det gör mig så glad. I fredags efter jobbet blev det vin och chark med Linda och Irma. Himla mysig fredagkväll och en bra start på helgen.

Lördag morgon bjöd på Barry's som vanligt, inte varje helg, men nästan!! Så go start på dagen och mötas av sol och vårväder efter en timmes svett var exakt vad man vill åt.

Hade sånt pirr i magen efter träningen pga vårkänslorna, helt sjukt vad mycket det gör. Jag mötte upp Elin och vi tog ett glas på uteserveringen (!!) och det var så skönt och inte alls kallt. Otroligt, vi har allting framför oss nu. Våren och sommaren!!! Vi tog ett glas på Skanshof och gick sedan till magasinet där vi delad på en pizza.

Söndagen var precis som en söndag skall vara enligt mig, lite oplanerad, lugn och skön. Full med återhämtning. Gjorde mina naglar, tog en lugn promenad, läste på balkongen hela eftermiddagen och njöt av soltimmarna till max.

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar